attraktor

Az Air Hogs Hover Assault egyszerre távirányítós autó és helikopter, sőt harci helikopter. Alaphelyzetben sima távirányítós autó, de ha megnyomunk egy gombot, hirtelen kis időre felemelkedik – ez az üzemmód kifejezetten ugrálásra való, így a jármű bármilyen akadályon átküzdi magát.

airhog.jpg

Aztán ha eluntuk az autózást, ugyanazt a gombot hosszabban lenyomva helikopterüzemre vált a gép, és onnantól légijárműként működik. Ezt a fejlesztő megfejelte egy harci funkcióval: összesen négy kis műanyag rakétát lőhetünk ki a levegőből. Jó, ez már talán egy kicsit túlzás, a kis pöckök ellövöldözése nem tűnik se érdekesnek, se izgalmasnak, sokkal inkább gagyinak. A tesztelők szerint a lövöldözés csak a háziállatok terrorizálására használható, az meg nem vicces.

De attól még a kütyü csodálatos, a Gizmodo is csak azt kifogásolja, hogy nem tettek rá felfújható kerekeket, mert akkor még a vízen is elboldogulna. De ne legyünk telhetetlenek, szórakozásra így is kiváló lehet, az 50 dolláros ár meg kifejezetten barátságos. Profi modellezők persze nyilván fintorognak, hogy ez a jármű komolytalan, de beltéri mókázásra biztos jó, különösen kisgyereknek (meg apukának). Mi is teszteltünk már helikoptereket, olcsót és drágát is, de a földön mindegyik csak állni tud:

Akit érdekelnek az érdekes gépekről, kütyükről szóló hírek, vagy az azokról készített videók, csatlakozzon az Attraktor facebookos oldalához.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása