attraktor

Az Attraktor epizódjai a Discovery Channel műsorán láthatók, pénteken 19:00-kor jön az új epizód egy hihetetlen terepjáróról, ami csak kacag a Hummeren.

Szóval nagyban forgattuk a részeket a Discovery-nek, amikor váratlanul eljutottunk Romániába, annak is a legelhagyatottabb régiójába, hogy ott teszteljük a minden szempontból valószerűtlen Rescue-t. Ezt a gépet az ország legnagyobb biztonsági cégének tulajdonosa építtette azért, mert nem volt olyan terepjáró a piacon, ami megfelelt volna az elvárásainak.

Mondjuk el még egyszer: Romániában járunk, annak is az elhagyatott részén, ott nem mész el holmi SUV-val, de még egy Hummerrel sem.

Szóval megérkezett a forgatócsoport, reggel megkezdtük a forgatást, elkezdtük próbálgatni a jármű képességeit. A tulajdonos állította, hogy a Ghe-O elmegy olyan helyen is, ahol a Hummer meg sem tud mozdulni, amit nyilván némi túlzásnak éreztünk, de belementünk a játékba.

Aztán eltelt öt perc és elakadt a Hummer. De úgy, hogy centiket se tudott mozdulni. Kikezdte a sár, esett egy kicsit az eső, és az agyagos föld olyan mocsárszerűvé vált, hogy a Hummer onnantól kezdve elakadások sorozatát produkálta. A dolog úgy nézett ki, hogy nem mozdult, akkor megjelent a román szörny, kihúzta, de kábé akkora erőfeszítéssel, ahogy te a a fogselymet a szádból, elvontatta valami biztonságos helyre, ahonnan már tovább tudott menni a Hummer, de csak kábé tíz métert, mert ott megint elakadt. 

IMG_0278.jpg

IMG_0288.JPG

IMG_0300.jpg

Szóval elég könnyű volt felvenni a versenynek azt a részét, amelyikben a forgatókönyv szerint beleragad a mocsárba a Hummer és kihúzza a Rescue, viszont komoly gondok voltunk azzal a blokkal kapcsolatban, amelyikben a Hummernek a Rescue-val együtt kellett volna mozognia.

Viszont ilyen jópofa varacskosdisznó-csapatásra életünkben nem számítottunk, mint amit a sártenger közepén műveltünk a Ghe-O Rescue-val.

Az autó egyébként 5,2 méter hosszú, 2,4 méter magas, de ennél sokkal-sokkal több adatot mondunk el a ma esti adásban. Itt egy rövid előzetes, amiből kiderül, hogy körülbelül mire lehet ma este számítani:

 

A kötelező szavazás az eddigi részekről:

 

És az adásig hátralévő idő:

 

Az adás tehát ma 19:00-kor a Diszkó műsorán!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása