attraktor

img_8394.JPG

Sokan azt hitték, hogy eltűntünk, pedig hát dehogy: az elmúlt évben gőzerővel forgattuk a tévés adásokat, amik nagyobbak, menőbbek, durvábbak, mint eddig bármi, amit készítettünk. Három hete megvolt a premier, és a Discovery Channel műsorán minden pénteken 19 órakor lemegy egy fasza, nagy költségvetésű tévés adás (most pénteken épp a Budapest alatti atombiztos bunkerrendszerről, ahová NEGYEDMILLIÓ ember fér be, ismétlés szombat 11:30 és kedd 23:00), itt a blogon meg leadjuk a korábban felvett, de még be nem mutatott netes részeket: egészen pontosan ötöt. A csepeli szennyvíztisztítóról készített adást itt tudjátok megnézni, a svájci óragyártósat itt, most meg következzen egy epizód, amit szintén Svájcban vettünk fel, és amiben egy rakás világrekorder vonatot, fogaskerekűt, felvonót meg hasonlót néztünk meg. És egy hegy gyomrában felmentünk Európa legmagasabb vasútállomásához, ami tényleg mindennél durvább élmény volt:

A facebookos csatornánkról minden fontos sztorit, hátteret megismerhetsz Magyarország első Discovery-s műsorával, az Attraktorral kapcsolatban. Meg vannak kimaradt jelenetek, forgatási titkok, értékes nyeremények, őrület az egész. Itt tudsz rá feliratkozni. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása