attraktor

A japán Shinko Industries olyan ágyat készített, ami megvédi a rajta fekvőket egy földrengés esetén. A szerkezet ciprusfából készült, és állítólag 65 tonna törmeléket bír el.

A cég persze hangsúlyozza, hogy a földrengés ellen a jól megépített épület a legjobb védekezés. De ha valakinek nem telik ilyenre, az ezzel az ággyal biztosíthatja a nyugalmát. Igaz, annyira azért ez se olcsó, a Wood Luck ágy ugyanis 5600 dollár, azaz 1,2 millió forint.

QuakeBed.jpg

Bár az ágyról sok híroldal beszámolt, azért elég gyanús a dolog, egyrészt a termékről szóló videó már elérhetetlen, a képen látható ágyon az ábra 25 tonnát mutat, és a kommentelők is kételkednek, szóval fene tudja, de nekünk tetszik, bízzunk benne, hogy létezik.

Akit érdekelnek az érdekes gépekről, kütyükről szóló hírek, vagy az azokról készített videók, csatlakozzon az Attraktor facebookos oldalához.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása