attraktor

Jó kis közösség verődött össze itt a blogon a tavaly májusi indulás óta, de osztottunk-szoroztunk Dáviddal és arra jutottunk, hogy 8 hónap alatt 18 írás nem elég. Videókból persze nem tudunk heti egynél többet gyártani, így is komoly meló, hogy mindig időre készen legyünk, de rájöttünk, hogy az Attraktor tematikájával bőven meg lehet tölteni egy blogot: olyan érdekes gépek bemutatásával, amikről egyébként szívesen forgatnánk is.

Szóval mostantól ráállunk a heti többszöri jelentkezésre: megmaradnak a videókról szóló írások, amikben kimaradt jelenetekből és háttérsztorikból csemegézünk, de mostantól mindenféle nagygépes hírekből meg érdekes kütyükből is válogatunk nektek. Aztán amelyik szörnyetegről szóló hír a legnépszerűbb lesz, azt megpróbáljuk személyesen is felkeresni, hogy videót gyártsunk belőle.

Elkészülni, vigyázz, kész: indul az Attraktor 2.0

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása