attraktor

Minden héten megjelenik a toplista a legnézettebb műsorokról, és annyit már tudtunk, hogy a második adás második ismétlését sokan nézték, de azt nem hogy milyen sokan.

A holland hadgyakorlatról van szó, aminek a kimaradt jelenetét már megmutattuk:

 

Szóval a jó eredménnyel tisztában voltunk, de fogalmunk sem volt, hogy ez mire lesz elég. Hiába készül már lassan hét éve az Attraktor, a Discovery-n tök új a műsor, a régi nézőközönségünk egy része tévében meg sem tudja nézni az adásokat, az új viszont még nem ismerte annyira a sorozatot, hogy a tévé elé üljön miatta.

Legalábbis ezt hittük, aztán ma jó pár nap késéssel, és némi idegőrlő várakozás után megjelentek a 48. hét nézettségi adatai, és azt látjuk, hogy nem egyszerűen a toplistán vagyunk, de konkrétan a harmadik legnézettebb adás volt a hadgyakorlatos műsorunk második (!) ismétlése (!!) este 23:00-kor (!!!). Még a Mythbusterst is megelőztük, a legendás sorozatot, amihez egyébként a Discovery Channel regionális igazgatója, Richard Pembroke annak idejét hasonlította az Attraktort: 

screen_shot_2014-12-09_at_08_52_27.png

Ennél jobb hírt most el sem tudunk képzelni, nyilván pezsgőt durrantunk, amiért ennyien néztetek minket, és a hírörömére következzen egy kimaradt jelenet a ma esti 23:00-as adáshoz (utolsó ismétlés), amiben a BKV titokzatos földalatti atombunkerét mutatjuk be. Ebből a kis összeállításból kiderül, hogy miért nehézkesebb spontánnak tűnni a tévés adásokban, mint a netes epizódoknál, ahol elsőre felvettünk mindent:

Ismétlés tehát ma este 23:00-kor a Diszkón, ez meg itt a TOPLISTÁS műsor facebookos oldala, ahonnan minden fontos infót megtudhatsz a sorozatról. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása