attraktor

Múlt héten volt a Fogyatékkal élő emberek világnapja, ebből az alkalomból látogattunk el a Mozgássérült Emberek Rehabilitációs Központjába (MEREK), és a mellette található Guruló műhelybe. Hogy egészen pontosan legyünk, ők hívtak meg minket. Azt szerették volna, ha bemutatjuk a munkájukat, meg azt, hogy miként élnek a kerekesszékkel közlekedők.

Nehéz téma ez, elsőre nem is nagyon gondoltuk, hogy Attraktor-kompatibilis. Dáviddal ugyanis alapvetően vicces, könnyed hangulatú videókat szeretünk forgatni, és nem nagyon tudtuk elképzelni, hogyan lehetne hangosan nevetni a mozgássérültek közt. Aztán ellátogattunk hozzájuk, hogy előkészítsük a videót, és kiderült, hogy ők tudnak a leghangosabban nevetni. Néhány perc beszélgetés után alábbhagyott a feszültség, amikor meg bemutatták nekünk Ricsit, végképp elszállt minden kétségünk: Ricsi a barátaival együtt menő srác, ráadásul a forgatás végén úgy elvertek minket floorballban, hogy alig győztük lehagyni a felvételekről a kínosabbnál kínosabb alázásokat.

Akik eddig nem látták, azoknak itt a videó:

És van kimaradt jelenetünk is, amiben azt láthatjátok, hogy milyen volt az elektromos autókkal csapatni a MEREK pályáján. Majdnem beleestünk a fagyos tóba, de aztán végül mégsem:

Kommentek

süti beállítások módosítása