attraktor

A cseh Kibardin Design talált ki egy olyan egeret, amivel elvileg a fájó csuklójú irodai dolgozókon lehetne segíteni. A Bat nevű szerkezet két részből áll: az asztalon a hálózatra kötött, 24 centi átmérőjű, két centi vastag tányér alakú bázis fekszik, e fölött lebeg maga az egér.

batmouse.jpg

A kütyü teljes súlya két kilogramm, és a lebegést mágnesek biztosítják – ennél többet nem is lehet tudni a találmányról. Így például azt se, mi akadályozza meg, hogy véletlenül lelökjük az egeret a helyéről. A készítők szerint viszont az eszköz amellett, hogy szép, alkalmas a kéztövi alagút szindróma kezelésére is. A szerkezet még fejlesztés alatt áll, így egyelőre az áráról sincs hír.

Akit érdekelnek az érdekes gépekről, kütyükről szóló hírek, vagy az azokról készített videók, csatlakozzon az Attraktor facebookos oldalához.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása