attraktor

A CES-en mutatta be a DreamBots Ltd. a WheeMe robotot, ami annyit tud, hogy mászkál az ember hátán és nem esik le. Ez általában ijesztő dolog lenne egy robottól, de ezt kifejezetten arra tervezték, hogy masszírozza az embert.

wheeme.jpg

Persze kemény masszírozásra nem kell számítani, a gép elemekkel 33 dekagramm, tehát nem tud megkínozni. Négy üzemmódja van, simogató, csiklandozó, vibráló és táncoló, és kb. ugyanúgy működik mint a Roomba porszívó, össze-vissza bejárja a rendelkezésre álló területet, ez esetben az ember hátát.

A kütyü két antennával tapogatózik maga körül, így érzékeli a test határait. Ha pedig az ember elunta a kezelést, csak fel kell emelkednie, akkor a robot felmászik a vállára, és ott elkaphatja. A WheeMe ára 100 dollár (22 ezer forint).

Akit érdekelnek az érdekes gépekről, kütyükről szóló hírek, vagy az azokról készített videók, csatlakozzon az Attraktor facebookos oldalához.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása