attraktor

A Boeingnek két nagy dobása is van idén. Az egyik a 747-8I nevű óriás, ami a több mint négy évtizedes Jumbo Lufthansával közös újraértelmezése nagyobb utaskapacitással, alacsonyabb fogyasztással, csúcstechnikával, mindenféle földi jósággal. A másik meg a 787-es, ami egy jóval kisebb gép, de ha lehet, még izgalmasabb: óriási ablakokon át lehet kinézni belőle, hogy újra élmény legyen a repülés, a különleges anyagoknak hála meg jóval alacsonyabb a fogyasztás a megszokottnál, aminek hála a gép messzebbre és olcsóbban repül, mint konkurensei.

Olyan nagy a hatótáv, hogy a tesztrepülések alatt mindenféle hülyeségre is rá lehet venni a gépet. Például arra, hogy felrajzoljon egy hatalmas, több amerikai államon átívelő Boeing-logót, majd utána a 7-es, 8-as és megint 7-es számot az égre, ahogy azt meg is tette a ZA236-os 19 órás útján hazafelé tartva Washington államba, a Seattle mellett található hatalmas gyárba:

Ahol egyébként nem is olyan régen az Attraktor is járt, hogy a 747-8I-ről és a 787-esről is forgassunk egy jó alapos videót:

Akit érdekelnek az érdekes gépekről, kütyükről szóló hírek, vagy az azokról készített videók, csatlakozzon az Attraktor facebookos oldalához.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása