attraktor

Szilveszterre készítettünk egy tűzijátékos videót a Bombaüzlet segítségével. Kimentünk Budapest határába és ott kipróbáltuk a legmenőbb rakétákat, telepeket, egyéb sportszereket.

A forgatókönyvben szerepelt egy rész, amiben a veszélyekre hívtuk fel a figyelmet, összesen öt tételből állt a lista, és a tervek szerint kettőhöz illusztrációs videót is készítettünk. A "ne célozzunk másokra"-rész végül bele is került a kész anyagba, lényegében ezzel zárul a videó.

Amikor viszont Dávid azt mondja, hogy "menjünk minél messzebb tőle", nincs illusztrációs kép. Ennek az az oka, hogy amit forgattunk, az egyszerűen undorító lett.

A tervek szerint a videóinkban már többször szereplő Amál nevű velvetes guminő karját odaragasztottuk volna a rakétához, ami néhány méterre elemelte volna a csajt, hogy az robbanás után simán visszaessen a földre. A nagy kavarodásban viszont valahogy azon kaptam magam, hogy Amál hátához ragasztom a rakétát, két centire a fejéről, és akárhogy is akarom meggyőzni a többieket arról, hogy ez nem jó ötlet, csak befejezzük a beteges műveletet. Amit megfejelünk még azzal, hogy odaragasztjuk Amált egy bokorhoz, nehogy eldőljön, amíg beindul a rakéta.

Az elképzelés szerint a puskapor berobbanása és a rakéta elindulása után elszakadt volna a szalag, Amál felrepül, mindenki boldog. Ehhez képest hiába kezdett repülni a csaj, a a szalag a földön tartotta, ahol aztán a rakéta robbanása után szétszakadt Amál koponyája. A végeredmény inkább lett végtelenül perverz, mintsem vicces, ezért inkább bele sem raktuk a kész videóba.

Csak nektek viszont megmutatjuk, hogyan történt, hogy aljas módon abuzáltuk Amált.

 

Egyébként nem ismertek egy jó vulkanizálót?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása