attraktor

Nem is olyan régen készült el az Attraktor pálinka Nobilis pálinkafőzőéjében, amiről hétvégén jelent meg a videónk. Ez:

Remek volt a forgatás, és nemcsak azért, mert akadály nélkül berúghattunk az italok készítése közben. Hatalmas gépeket nyomogatni, mozgatni nagyon szórakoztató, és a pálinkafőzdében teljesen szabadon engedtek minket, úgy garázdálkodtunk, ahogy jólesett.

Ennek persze következménye is lett, méghozzá az említett ital. Az első Attraktor pálinka. Egy kábé negyven fokos, emberi fogyasztásra nem ajánlott izé, amihez Gyulai Csaba készített nekünk zseniális matricát. Ez lett az eredménye:

És mivel nem vagyunk irigyek, sem őrültek, hogy ezt mind megigyuk (vagy akárcsak egy kortyot is), kisorsoljuk köztetek a pálinkákat. Csak ennyi a dolgotok:

Szóval Facebook.com/attraktorvideo, like az oldalnak (ha még nem volt), aztán like a legfelső posztnak. Holnap sorsolás, pénteken meg átadjuk a szerencsétlen nyerteseknek a betyáros italt

Hajrá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása