attraktor

Másfél hete vettük fel a pálinkafőzős anyagot, az ügyvédek azóta vakarják a fejüket, hogy akkor ez most buzdítás-e piálásra, vagy sem, megjelenhet-e, vagy sem, mi meg reménykedve várjuk, hogy egyszer megnézhetitek a videót, mert szerintünk nagyon jó lett.

Hogy addig se maradjatok Attraktor nélkül, összevágtam nektek Dáviddal közös szánalmas próbálkozásunkat arra, hogy elmondjunk az első két mondatot. Egyszer elröhögtük, aztán úgy maradtunk, ami egyébként tipikus videós betegség, ilyenkor nem tud olyan történni, hogy abbahagyd a röhögést. Ugyanakkor minden elképesztően vicces tud lenni.

Végül nem is sikerült a mutatvány, máskor, más helyszínen mondtuk el a felvezető mondatot, de majd meglátjátok, ha egyszer végre megjelenik a pálinkás videó.

Addig meg íme:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása