attraktor

A pokol vasalói

2011. június 01. 10:28 | Magyarósi Csaba

Az Attraktor legújabb, múlt szombati adásában vasalókat teszteltünk, méghozzá rögtön ötöt: volt itt a 30 éves AKA-tól a legújabb, csúcstechnikás gőzállomásig minden. A helyszín a Liliom Textilápoló Szalon volt, amit az utolsó pillanatban talált nekünk Keve, a gyártásvezető: a legnagyobb szívás általában a megfelelő háttér megtalálása, a stúdiót, ahol a mosógépes videót is felvettük, unjuk, és ingerszegénynek is tartjuk, ezért forgatások előtt mindig megfeszítve keressük a megfelelő helyszínt.

Most egyszerre kettőt is találtunk: a Liliom tulajdonosa arra kért minket, hogy a kinti képeket a belvárosi szalonja előtt vegyük fel, a bentieket meg a külvárosiban, ezért a város két pontján is kellett forgatnunk, ami kisebb logisztikai nehézséget okozott, de ez az ára annak, hogy ne egy unalmas fehér fal előtt játszódjanak a videóink. Lényeg, hogy a videón egy pesti szalonba megyünk be, de a belső helyszín már valahol Budán van. A Star Trek hozzánk képest viccparódia.

A forgatás során a legnagyobb meglepetést a biztonsági teszt jelentette: arra számítottunk, hogy az olcsóbb modellek, amik nem kapcsolják ki magukat, fel fogják gyújtani az alájuk pakolt ruhákat, de erre nem került sor, egy barnuláson kívül nem sikerült semmi látványosat összehoznunk. Pedig abban bíztunk, hogy egy felgyújtott szalon látványos képeivel tudunk majd szórakoztatni titeket.

Mindenesetre meglepetésre kiderült, hogy a legjobban a legdrágább vasaló, a gőzállomás teljesített, az alacsonyabb árkategóriákban viszont már nem volt drámai a különbség.

Ja, és persze nem Dávidnak vannak visszataszító ujjai, a kézégetős tesztnél valójában virslik voltak a testdublőrök, amiket a forgatás végeztével elfogyasztottunk.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása