attraktor

Rövidesen egy Attraktor-történeti leleplezés tanúi lehettek, de előtte még az jöjjön egy kis felvezetés: ugye az eggyel korábbi, második videónkban egy törhetetlen laptoptáskát zúztunk szét, és annyira belejöttünk a rongálásba, hogy eszünk ágában sem volt egy hagyományos laptoptesztről forgatni. Főleg, hogy nem is hiszünk a műfajban: szerintünk a világ legunalmasabb dolga, amikor egy fickó valamilyen elektronikai eszköz előtt ücsörögve magyaráz a kamerába, az ilyesmire kár pazarolni a tárhelyet, akkor már sokkal több értelme van cikket írni a témáról. Ezt a véleményünket egyébként azóta is tartjuk: eltelt három év, de például a Nintendo 3DS-ről vagy iPad 2-ről, esetleg az mp3-lejátszókról forgatott videóink is mozgalmasak, hogy szórakoztassanak.

Szóval bennünk volt a lendület, de fogalmunk sem volt arról, hogyan lehet dinamikus videót forgatni a világ frissen bemutatott legvékonyabb laptopjáról, amikor összetalálkoztam Emanuele Massimóval, a hazai Apple akkor távozott vezetőjével, aki akkoriban épp egy tok és táskagyártó céghez igazolt át. Mivel ez volt a slágertéma, az Airhez készültek védőhuzatot gyártani, ehhez azonban kellett egy minta, ami pont úgy néz ki, pont akkora, mint a laptop, hogy rá lehessen szabni a borítást.

Bizony, a videóban szereplő Air egy fadarab volt.

Na nem mindig, néha, a hatás kedvéért az eredeti gép is szerepelt a felvételeken, például amikor szét van nyitva a laptop, az mindig az igazi Air, hiszen a fadarab egyetlen tömbből volt kifaragva, legfeljebb kettévésni lehetett volna, nem kinyitni.

Na hát tessék, lelepleztük magunkat. A videó, amiért a fanatikusabb Apple-hívők dzsihádot hirdettek ellenünk, trükk volt. És most már utólag az XMS is megnyugodhat, nem azt a 420 ezer forintos laptopot dobáltuk, amit tőlük kaptunk tesztelésre.

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása