attraktor

Második közös videónk hosszabb időre ki is jelölte az Attraktor útját, bár ekkor még mindig nem volt neve a sorozatnak, a főcímdalunk viszont itt hangzik el először, még sima aláfestőzeneként.

Egy törhetetlen táskát forgalmazó cég keresett meg minket azzal, hogy ha tudjuk, nyugodtan zúzzuk szét a terméküket.

Mivel imádjuk az ilyen megkereséseket, és biztosak voltunk abban, hogy értékes tárgyakat megsemmisíteni szórakoztató, elfogadtuk a kihívást és nekiálltunk a forgatásnak.

Ezt a videót már sokkal profibb körülmények közt vettük fel, mint az elsőt: megkértük Balagét a rovatból, hogy időnként fogja a kamerát, volt forgatókönyvünk is, így az egész forgatással végeztünk vagy három óra alatt. A táska egész jól helyt állt, végül az végzett vele, illetve a tartalmával, hogy kétszer is ki kellett dobnunk az ablakon, mivel csak egy kameránk volt: fel kellett vennünk a szobából a dobás pillanatát, aztán újra az egészet kintről, ahogy a második emeletről lezuhan a földre.

Ekkor döntöttük el, hogy a videónk kizárólag a dolgok megsemmisítéséről fognak szólni, a tervtől aztán szerencsére idővel eltértünk.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása