attraktor

Azért a friss anyagok is felkerülnek ide, csak hogy el ne felejtsük őket. Bár Csaba szabin van, jött egy téma, amit nem lehetett kihagyni: nem maradhattunk le róla, amikor egy balatoni hajóskapitány feltalálja a vitorla utódját. Ezért péntek reggel Tamással lementünk Kenesére, hogy megnézzük az attrakciót.

Korán mentünk, a többi újságíró előtt, hogy elsők lehessünk (sajnos hamarabb nem lehetett menni, tényleg péntek reggel készült el a cucc). Meg is interjúvoltuk a kapitányt, Soponyai Gézát, de sajnos külön velünk nem mentek egy kört, be kellett várni a többieket – a hajósok viszont szórakoztató, vidám fickók, remekül eldumáltunk velük a holtidő alatt. A vitorla, illetve szárny (amit egyébként Amerikában találtak ki, a magyar újítás, hogy össze lehet csukni és bármilyen árbocra fel lehet tenni) pedig tényleg elképesztően néz ki élőben.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása