attraktor

A beszédes nevű texasi Hail Storm Products olyan autóponyvát dobott piacra, ami komolyabb vészhelyzetben felfújódva légzsákként védené kocsinkat az időjárástól.

A Hail Protector alaphelyzetben olyan mint egy sima ponyva, védi a fényezést az UV-sugárzástól, madárürüléktől, apróbb karcolásoktól. A nagy dobás akkor jön, ha keményebbre fordul az időjárás. Ebben az esetben távirányítóval indíthatjuk a felfújást, a gumigarázs öt perc alatt feláll.

hailprotectionsystem.jpg

A felfújt ponyva a gyártó szerint a teniszlabda méretű jégdaraboktól is megvédi a kocsit. A  szerkezethez tartozik egy mobilos alkalmazás is, ami figyeli a meteorológiai előrejelzést, és fél-egy órával a vihar érkezése előtt riaszt (sőt, emailt is küld).

A kompresszor ceruzaelemekkel, szivargyújtóról vagy hálózatról is működik.  A Hail Protector 3-400 dollárba (66-88 ezer forint) kerül, az autó méretétől függően.

Akit érdekelnek az érdekes gépekről, kütyükről szóló hírek, vagy az azokról készített videók, csatlakozzon az Attraktor facebookos oldalához.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása