attraktor

Mindenféle távirányítós helikopter létezik már, mi is írtunk már például a rakétákat lövő autó-helikopter hibridről, szóval nehéz a műfajban újat mutatni. A játékautókat, helikoptereket, repülőket gyártó Air Hogs most egy olyan szerkezetet készül piacra dobni, amit távirányító helyett a kezünkkel irányíthatunk (pontosabban távirányító nélkül irányíthatjuk a kezünkkel).

atmosphere.jpg

Az Atmosphere infrás érzékelőivel tájékozódik, ha például érzékel valamit (a kezünket) maga alatt, akkor lebegni kezd felette (kb. 15 centire). Ha emeljük a kezünket, ő is emelkedik. Ha oldalról megbökjük, akkor ennek megfelelően indul el.

Létezik egy automata üzemmódja is, olyankor a helikoptert körbevevő gömb alakú ketrec védi a szerkezetet, hiszen a falat és a plafont egyszerűen ütközés útján érzékeli. Az AtmoSphere ára a tervek szerint 25 dollár (6 ezer forint) lesz.

Akit érdekelnek az érdekes gépekről, kütyükről szóló hírek, vagy az azokról készített videók, csatlakozzon az Attraktor facebookos oldalához.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása