attraktor

A Cigarette Racing a Miami International Boat Show-n mutatta be legújabb hajóját, ami egy versenycsónak és egy luxusjacht keveréke. A 42' Huntress – micsoda meglepetés – 42 láb (13 méter) hosszú, 3 méter magas, és a klasszikus versenyhajóknál jóval kényelmesebb, az orra nyitott, a kabinban két személy szállhat meg.

huntress1.jpg

huntress2.jpg

Az AMG-vel közösen fejlesztett hajó legkomolyabb változatát öt motor tolja (azért nem több, mert több nem fért el), a Mercury Racing Verado 350 SCi motorok egyenként 350 lóerősek, és együtt percenként közel 10 liter üzemanyagot fogyasztanak. A hajó végsebessége 125 km/h, az üzemanyagtartály 1982 liter, így maximális sebességgel nagyjából három óráig, 400 kilométeren át bírja.

huntress4.jpg

huntress3.jpg

A 8950 kilós szörnyet természetesen teletömték minden jóval: az irányítófülkében hatalmas monitorok, Garmin GPS és Digital Marine Instrument kijelzők, radar és szonár, high end audiorendszer és légkondícionálás, a kabinban kétszemélyes ággyá nyitható dívány, lapostévé, konyha, zuhanyzó kapott helyet. Az indulóár 164 millió forint (de egy tankolás is több mint félmillió), ha valaki vesz, szóljon, kipróbálnánk. Egy nem ilyen nagy és erős, de cserébe magyar és hasonlóan luxus csónakot mi is próbáltunk. És az még elektromos is volt:

Akit érdekelnek az érdekes gépekről, kütyükről szóló hírek, vagy az azokról készített videók, csatlakozzon az Attraktor facebookos oldalához.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása