attraktor

Egy robotporszívó már senkit nem lep meg, végre az ablakot is robot mossa, sőt most már a mobilunkról, tabletünkről is robot törölgeti az ujjnyomokat. A meglehetősen feleslegesnek tűnő szerkentyűt a Takara Tomy játékgyártó mutatta be.

torlorobot.jpg

Az Auto Mee S három keréken járkál, miközben két forgó párna törölgeti az üveget. Érzékeli a kütyü széleit, így nem zuhan le róla. Nem különösebben gyors: egy telefonnal négy, egy tablettel nyolc perc alatt végez. Szóval nehéz olyan helyzetet elképzelni, ahol a pólónkkal vagy ingujjal egy mozdulattal elvégzett feladatot megéri a robotra bízni, de a szerkezet legalább nem drága. A Japánban márciusban megjelenő termék mindössze 1575 jen (3700 forint).

Akit érdekelnek az érdekes gépekről, kütyükről szóló hírek, vagy az azokról készített videók, csatlakozzon az Attraktor facebookos oldalához.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása