attraktor

Ha valakinek az lenne a legnagyobb gondja egy földrengés után (vagy miután hackerek kiütötték az ország elektromos hálózatát, esetleg az ellenség grafitbombákkal szórta meg a környéket), hogy hogy veheti meg a napi betevő kóláját, annak itt a megoldás, a kurblis italautomata. Persze elképzelhető olyan helyzet, amikor katasztrófahelyzetben már nincs víz, se áram, és mondjuk egy italautomata az utolsó folyadékforrás, akkor tényleg hasznos lehet a dolog.

A gépet a japán Sanden fejlesztette ki (Japánban ugye folyton reng a föld), az automata feltöltéséhet hetvenszer kell megforgatni a kurblit. A gép rendszere 20 másodperc alatt áll fel, ezután 6-7 palackot tud kiadni a következő feltöltés előtt. Japánban egyébként öt és félmillió automata van, úgyhogy a kurblis biznisz nagyon beüthet.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása