attraktor

Túl a hárommillión

2012. március 19. 08:33 | Magyarósi Csaba

Vasárnap este nem sokkal 7 óra 10 perc után az Attraktor nézőinek a száma elérte a 3 milliót. Ez persze nem azt jelenti, hogy hárommillió ember látta a műsorainkat, csak azt, hogy a videóinkat három milliószor indítottátok el. Szélsőséges esetben elképzelhető, hogy egyetlen, igen-igen lelkes nézőnk áll a hatalmas szám mögött.

A statisztikák mögé nézve azonban inkább az látszik, hogy már több százezer ember nézi a web legsikeresebb sorozatát. A hárommilliós határ elérésének örömére összeszedtük, hogy mik voltak a legnépszerűbb videók a sorozat történetében. Koncentráljunk azokra, amik százezer fölötti nézettséget értek el.

A legnézettebb anyagunk az volt, amelyikben kipróbáltuk, hogy tényleg jobb-e az osztrák üzemanyag, mint a magyar, jobb-e a magyar, mint a szerb és jobb-e a prémium, mint a hagyományos. Jelenleg 384 ezernél tart a számláló:

A mai napig kérdés, hogy honnan került ki a Coca-Cola titkos receptje, ami alapján bárki lefőzheti magának az üdítőt odahaza. Mi is nekiláttunk, most már 141477-en tudjátok, hogy csak valami aljas összeesküvés lehetett az ügy a Pepsi részéről:

Nagyon népszerű volt a múlt héten megjelent, T-72-esről forgatott videónk, aminek eddig 141849 nézője volt:

116 ezren néztétek meg a GTA IV premierjére készített videónkat, amiben azt játszottuk el, milyen lenne, ha hirtelen felbukkannának Újpesten a játék karakterei (a videó felkerült a Youtube-ra is, ahol további 80 ezres nézettséget szedett össze)

Nyáron saját magunkat leptük meg a legjobban, amikor felültünk az EuroPark rettegett hullámvasútjaira, a mai napig émelyeg a gyomrunk és remegés jön ránk, amikor a sok G-s gyorsulásra gondolunk. Több mint százezer embert érdekelt, ahogy összeszartuk magunkat a zuhanás előtt:

Kitartóan kattintottatok akkor is, amikor a nyáron beszöktünk a Boeing amerikai gyárába, ami a világ legnagyobb épülete is egyben (28-szor férne el benne a Parlament) és megnéztük, hogyan készülnek a 787-esek és 747-8I-k.

És itt van a legújabb videónk, amit a BTR-80-as páncélozott csapatszállítóról forgattunk, és aminek úgy van már most százezer fölött a nézettsége, hogy ahhoz még 20-30 ezer alsó hangon hozzá fog csapódni, hiszen még javában nézitek:

És százezer közelében még: a Li-2-esről forgatott anyag, valamint az, amit a világ legnagyobb kompakt kotrógépéről készítettünk.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása