attraktor

Az Attraktor egyik kedvenc tevékenysége megsemmisíthetetlennek hirdetett termékek megsemmisítése. Ilyenkor mindig alaposan előkészítjük a rombolást, sokáig keressük a megfelelő eszközöket. Most a Gizmodón találtunk egy kihagyhatatlan ajánlatot.

A Dead On szuperkalapácsa mindössze 40 dollárba kerül (9000 forint – én nemrég vettem egy kalapácsot a Praktikerben, ott is akad ennyiért), viszont egyfelől egy csomó mindent tud, másfelől állatul néz ki, kb. mintha a NASA fejlesztette volna az ISS-re (náluk egy ládányi szerszám 100 ezer dollár, 22 millió forint, ezért is kínos, ha ellebeg az űrbe). Ja, és még Annihilatornak is hívják.

A 35 centis acélkalapács többfunkciós kulcs, szöghúzó, véső, feszítővas és üvegnyitó is egyben. Mindez gumírozott markolattal, csodálatosan kiegyensúlyozva. Ha valaki azt gondolná, neki nem kell ilyen, gondolkodjon el a ThinkGeek megjegyzésén, miszerint kétféle ember van, az egyik felkészül a jövőbeli zombiapokalipszisra, a többiekből kaja lesz.

Akit érdekelnek az érdekes gépekről, kütyükről szóló hírek, vagy az azokról készített videók, csatlakozzon az Attraktor facebookos oldalához.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása