attraktor

Az Attraktorban szeretünk járműveket is tesztelni, forgattunk már például a 300-zal száguldó német szupervonatról, egy elviselhetetlenül félelmetes hullámvasútról, vagy a legújabb, még forgaloma sem állt Boeingekről, most viszont egy olyan trolit találtunk az IHO-n, ami legalább olyan érdekes, mint a fentiek.

Pedig elvileg csak egy troli.

Gyakorlatilag viszont ezt a járművet a szaúdi királyi családnak készítette a német Viseon cég, ennek megfelelően minden luxussal el van látva. A csuklós trolibusz a királyi család tagjait meg a VIP vendégeket szállítja majd, így van benne tölgyfaburkolat, alumínium, rozsdamentes acél meg néhány kézzel varrott bőrkárpit és összesen 17 bőrülés. Sőt, még a mennyezet is finom bőrrel van bevonva.

Hogy az utasok ne unatkozzanak, beépített hűtőszekrény és öt darab 21,5 colos kijelző fogadja őket, és hogy még a legnagyobb melegben is kellemes legyen a hőmérséklet, 66 kilowattnyi hűtőteljesítményt építettek a troliba, ami elég ahhoz, hogy légfüggönyt hozzon létre a nyitott ajtóknál: ezzel lehet megakadályozni, hogy betörjön a hőség, amikor épp felszáll valaki.

A sofőrt meg persze leválasztják egy üvegfallal, hogy a királyi családnak ne kelljen szembesülnie a munkásosztály létezésével.

Akit érdekelnek az érdekes gépekről, kütyükről szóló hírek, vagy az azokról készített videók, csatlakozzon az Attraktor facebookos oldalához.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása