Így csinálták ki a holland hadsereget a magyar dombok

2014.11.22. 09:00 | Magyarósi Csaba

Tegnap lement a második adásunk a diszkón, aminek ma reggel 11:30-kor lesz az ismétlése. Amíg véletlenül épp nem mi vagyunk a tévében, itt egy, a műsorból kimaradt jelenet arról, hogy bármennyire is kemény páncélosokkal érkeztek hozzánk a hollandok, a magyar dombok bizony kicsinálták a haditechnikát. 

 

Ismétlés tehát szombaton 11:30-kor és kedden 23:00-kor. A facebookos csatornánkra itt tudsz feliratkozni, jó lesz!

Amikor a holland hadsereg megszállta Magyarországot

2014.11.21. 08:00 | Magyarósi Csaba

Az Attraktor epizódjai a Discovery Channel műsorán láthatók, ma este 19:00-kor egy Magyarországon lezajlott holland hadgyakorlatról lesz az őrületes bemutató.

Épp témát kerestünk a diszkós adásokhoz, amikor megtudtuk, hogy a holland hadsereg Magyarországra jön gyakorlatozni a Várpalota Challenge-re. Tudni kell róluk, hogy ők még soha, senkinek nem engedték meg, hogy bizonyos eszközeik belsejéről forgassanak, így kezdtük neki a tárgyalásnak. Minket is meglepett, hogy egész jól haladtunk előre, egyre több akciót engedélyeztek, viszonylag gyorsan a járművel belsejében találtuk magunkat,

CV90: Pipa!

IMG_4522.jpeg

Fennek: Pipa!

FENNEK_03.jpg

Probléma csak az epizód csúcsjelenetének szánt hadgyakorlattal volt: a szervezők azt szerették volna, ha mi a távolból, néhány száz méterről vesszük fel az akciót, mi viszont benne akartunk lenni a sűrűjében.

IMG_4484.jpeg

IMG_4492.jpeg

IMG_4536.jpeg

IMG_0337.jpg

IMG_5147.jpeg

Hatvannak száguldozó páncélosok közt ez elég veszélyes mutatvány, amibe a hollandok semmiképp sem akartak belemenni, mi meg kénytelenek voltunk közölni velük, hogy hiába forgattunk már két napot az eszközökről, ha az akciójelenetet nem tudjuk úgy felvenni, ahogy szeretnénk, az egész anyag megy a kukába.

Ott álltunk a helyszín térképe fölött az eligazítóban az egyik oldalon kettesben, a másik oldalon a holland hadsereg parancsnokai és úgy tologattuk az egységeket a táblán, ahogy a filmekben szokás.

- Oké, innen jön a támadás, akkor szeretnénk ide állni

- Nem lehet, mert átmennek önökön a páncélosok

- És ha innen követnénk az eseményeket?

- Akkor is

Körülbelül egy órát alkudoztunk, de végül sikerült megtalálni a tökéletes megoldást és a sűrűjéből nézhettük végig és rögzíthettük az akciót, ahogy körülöttünk cikáznak a CV90-esek és Fennekek, miközben fölöttünk Apache-ok köröznek Európa legnagyobb katonai gyakorlópályáján. Kicsit olyan volt, mintha a hollandok rövid időre megszállták volna az országot.

Ma este 7 órakor a Discovery Channel műsorán kiderül, hogy miként teljesítettek a holland hadsereg egységei Magyarországon, és hogy mennyire intenzív az akció közepéből követni az eseményeket (nagyon az), és hogy mennyire lesz hányingered, amikor egy CV90-es lezárt hátuljában száguldozol a magyar ugaron (nagyon). 

És a kérdés:

 

Ja, és csatlakozzatok a facebookos oldalunkhoz, onnan minden mocskos kis titkot megtudhattok az ország első Discovery-s műsoráról.

Fotók: Kovács Róbert

A milliárdos szarevő

2014.11.19. 13:00 | Magyarósi Csaba

Sokan azt hitték, hogy eltűntünk, pedig hát dehogy: az elmúlt egy évben gőzerővel forgattuk a tévés adásokat, amik nagyobbak, menőbbek, durvábbak, mint eddig bármi, amit készítettünk. Múlt héten megvolt a premier, de miközben a Discovery Channel műsorán minden pénteken 19 órakor lemegy egy fasza, nagy költségvetésű tévés adás (most pénteken épp egy masszív holland hadgyakorlatról, ismétlés szombat 11:30 és kedd 23:00), itt a blogon leadjuk a korábban felvett, de még be nem mutatott netes részeket: egészen pontosan négyet. 

1.jpg

Igen, merthogy vannak ilyenek is. Másfél év hallgatás, aztán most meg a csapból is mi folyunk. Tévé, net, Playboy!

Ez az epizód a nagyon kemény csepeli szennyvíztisztítóról szól, ami 120 milliárdba került, és a segítségével a budapesti szennyvíz 95 százaléka tisztább, mint a Duna, amibe belefolyik.

 

A facebookos csatornánkról minden fontos sztorit, hátteret megismerhetsz az Attraktorral kapcsolatban. Meg vannak kimaradt jelenetek, forgatási titkok, értékes nyeremények, őrület az egész. Itt tudsz rá feliratkozni.

Attraktor: Panther kimaradt jelenet

2014.11.18. 11:37 | Magyarósi Csaba

Múlt pénteken lement az első Discovery Channelen, meg is jött hozzá a kimaradt jelenet. Aki esetleg lemaradt az epizódról: ismétlés kedden este 23 órakor és 23:30-kor, új adás pénteken 19:00-kor.

Ebben az egy percben azt a részt mutatjuk meg nektek, amikor a reptéri tűzoltók megszívattak minket, és ránk pakoltak minden izét, ami a kezük ügyébe került:

 

Az Attraktor facebookos oldala.

Attraktor: Kezdődik!

2014.11.14. 16:11 | Magyarósi Csaba

Lehetne még cifrázni, de akkor teljes joggal ütnétek agyon minket: az elmúlt évben csak kommunikáltunk, ennyi nagyjából mindenkinek elég is volt belőle. Nem jöttek az új részek, sokáig azt sem lehetett tudni, miért, aztán bejelentettük, hogy nem felszámolódtunk, csak újjászületünk az Index után a Discovery Channelen, méghozzá első magyar sorozatként, egyszerre több országban is.

És ma este végre, ha jól számoljuk, 466 nap kihagyás után, újraindul az Attraktor, a legmenőbb tematikus tévécsatornán, este 7-kor, főműsoridőben, Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában egyszerre.

Attraktor_v3pic.jpg

Erre a napra vártunk, mióta leforgattuk az első epizódot, amiről akkor még nem is tudtuk, hogy valaminek a része lesz, hogy az egy epizód, nemcsak két hülyegyerek egy kamerával a kezében. Persze az is, de nem csak.

A fontos inkább az, hogy az elmúlt egy évben iszonyú keményen dolgoztunk, hogy valami olyat tegyünk le az asztalra, ami látványvilágban, akcióban magasan a korábbi epizódok fölé nő, de hangulatában, stílusában, bénázásaiban nem különbözik azoktól. Úgy akartuk nagyobbra pumpálni a sorozatot, hogy a körvonalai semmit se változzanak. Ma este hétkor kiderül, hogy sikerült-e.

Nyilván nagyon izgatottak vagyunk az estével kapcsolatban és tűkön ülve várjuk, hogy átvegyétek a csomagot, amibe a szívünket-lelkünket beleraktuk, hogy lássátok, ahogy a világ különböző részein versenyeztünk, akcióztunk, röhögtünk, robbantgattunk, húztuk egymást, vagy épp szokás szerint csetlettünk-botlottunk. 

Szóval jó szórakozást kívánunk este 7-re, aztán várunk titeket ide, meg a facebookos csatornánkra, meg az összes létező frontra vissza, hogy elmeséljétek, mit gondoltok az Attraktor XXL-ről. 

A visszaszámlálás elkezdődött!

Attraktor

Magyarósi Csaba és Mesterházi Dávid 2008. óta készíti az Attraktor videókat az Indexben. Ide feltöltjük az összes filmet, és még többet: kimaradt jelenetekkel és olyan sztorikkal szórakoztatunk el titeket, hogy megőrültök. Minden, ami az Indexen és a Facebookon túl van.

Hirdetés

Facebook

Friss topikok

  • tsupaca: Egyre több emberen látok energia növelő karkötőt. Nem akartok videót csinálni rólunk, fizikai te... (2011.09.25. 12:23) A magyar diesel szörnyű titka
  • norbi2k: miért ilyen fafejűek?! :( (2011.08.01. 16:52) Magyarok a Marson
  • Tedat: A 40 perc túlzás, de lehetett volna 5-10 perces videót, tartalmassabban. Ez így csak kutyafutta :-( (2011.08.01. 10:21) A brutális sínszedő
  • Magyarósi Csaba: @Nagykócsag: az egy igazi rendőrmotor és egy igazi rendőr, úgy emlékszem (2011.07.03. 14:04) GTA Attraktor-módra
  • simplyboci: oké oké istvánkovács szép meg jó, de azért lássuk be, ahogy az Attraktorban hozzátok a dolgokat, s... (2011.06.24. 13:08) Díjat nyert az Attraktor