attraktor

Sokan azt hitték, hogy eltűntünk, pedig hát dehogy: az elmúlt egy évben gőzerővel forgattuk a tévés adásokat, amik nagyobbak, menőbbek, durvábbak, mint eddig bármi, amit készítettünk. Két héten megvolt a premier, de miközben a Discovery Channel műsorán minden pénteken 19 órakor lemegy egy fasza, nagy költségvetésű tévés adás (most pénteken épp egy hihetetlen magyar fejlesztésű gépszörnyről, a Big Windről, ismétlés szombat 11:30 és kedd 23:00), itt a blogon leadjuk a korábban felvett, de még be nem mutatott netes részeket: egészen pontosan négyet. A csepeli szennyvíztisztítóról készített adást itt tudjátok megnézni, most meg következzen az egyik kedvenc epizódunk, amelyikben méregdrága svájci órákat teszünk tönkre, hogy megtudjuk, mi van bennük:

 

A facebookos csatornánkról minden fontos sztorit, hátteret megismerhetsz Magyarország első Discovery-s műsorával, az Attraktorral kapcsolatban. Meg vannak kimaradt jelenetek, forgatási titkok, értékes nyeremények, őrület az egész. Itt tudsz rá feliratkozni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása