attraktor

Attraktor: Kezdődik!

2014. november 14. 16:11 | Magyarósi Csaba

Lehetne még cifrázni, de akkor teljes joggal ütnétek agyon minket: az elmúlt évben csak kommunikáltunk, ennyi nagyjából mindenkinek elég is volt belőle. Nem jöttek az új részek, sokáig azt sem lehetett tudni, miért, aztán bejelentettük, hogy nem felszámolódtunk, csak újjászületünk az Index után a Discovery Channelen, méghozzá első magyar sorozatként, egyszerre több országban is.

És ma este végre, ha jól számoljuk, 466 nap kihagyás után, újraindul az Attraktor, a legmenőbb tematikus tévécsatornán, este 7-kor, főműsoridőben, Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában egyszerre.

Attraktor_v3pic.jpg

Erre a napra vártunk, mióta leforgattuk az első epizódot, amiről akkor még nem is tudtuk, hogy valaminek a része lesz, hogy az egy epizód, nemcsak két hülyegyerek egy kamerával a kezében. Persze az is, de nem csak.

A fontos inkább az, hogy az elmúlt egy évben iszonyú keményen dolgoztunk, hogy valami olyat tegyünk le az asztalra, ami látványvilágban, akcióban magasan a korábbi epizódok fölé nő, de hangulatában, stílusában, bénázásaiban nem különbözik azoktól. Úgy akartuk nagyobbra pumpálni a sorozatot, hogy a körvonalai semmit se változzanak. Ma este hétkor kiderül, hogy sikerült-e.

Nyilván nagyon izgatottak vagyunk az estével kapcsolatban és tűkön ülve várjuk, hogy átvegyétek a csomagot, amibe a szívünket-lelkünket beleraktuk, hogy lássátok, ahogy a világ különböző részein versenyeztünk, akcióztunk, röhögtünk, robbantgattunk, húztuk egymást, vagy épp szokás szerint csetlettünk-botlottunk. 

Szóval jó szórakozást kívánunk este 7-re, aztán várunk titeket ide, meg a facebookos csatornánkra, meg az összes létező frontra vissza, hogy elmeséljétek, mit gondoltok az Attraktor XXL-ről. 

A visszaszámlálás elkezdődött!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása