attraktor

Bár sokféle összecsukható elektromos robogó fejlesztése zajlik, a német Scuddy elektromos roller érdekessége, hogy egyrészt február óta már kapható, másrészt nemcsak összecsukni lehet a tároláshoz vagy szállításhoz, de menet közben akár ülhetünk vagy állhatunk is rajta, sőt utazótáskaként magunk után is húzhatjuk.

scuddy1.jpg

Az utóbbi verzió azért praktikus, mert nem kell a hónunk alá csapnunk, ha például le kell mennünk a metróba, vagy beérünk az irodába. Ha pedig például egy autó csomagtartójába akarjuk betenni, akkor még kisebbre lehet csomagolni.

scuddy2.jpg

scuddy3.jpg

A Scuddyt két lóerős motor hajtja, a City nevű változat végsebessége 20, a Sport változaté 35 km/h, a hatótávolsága 40 kilométer. Az akkumulátort négy óra alatt lehet feltölteni, de van hozzá gyorstöltő is, akkor elég egy óra. Sőt, a fékezés energiáját is töltésre használja. A City ára 3000 euró (870 ezer forint), a Sport 3500-ért (1 millió 20 ezer forint) elvihető.

Akit érdekelnek az érdekes gépekről, kütyükről szóló hírek, vagy az azokról készített videók, csatlakozzon az Attraktor facebookos oldalához.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása