attraktor

Szendvicset eddig is lehetett automatából venni, ami hidegen tartotta, hogy friss maradjon, viszont hidegen is adta oda, ami néha nem annyira étvágygerjesztő. Irodában ülő, automatából étkező olvasóinknak lehet jó hír az EatWave automata, ami attól érdekes, hogy egy mikrosütőt is belehekkeltek, így azokat a dolgokat, amiket jobb forrón fogyasztani, szépen fel is melegíti, mielőtt kiadja.

A mikrosütő a gyártó szerint egyedi darab, ami hatékonyabb az áruházakban kapható otthoni eszközöknél, így egy perc alatt biztosan egyenletesen átmelegíti az ételt.

eatwave.jpg

Vannak egyébként még ennél is komolyabb forradalmak az automaták világában: az áramszünet idején kurblival hajtható szerkezetről már mi is írtunk, de van már pizzaautomata is, ami állítólag a legelejétől, a liszt és a víz összekeverésétől ott helyben készíti a pizzát, ami kicsit gyanús, hogy három perc alatt végez is.

Akit érdekelnek az érdekes gépekről, kütyükről szóló hírek, vagy az azokról készített videók, csatlakozzon az Attraktor facebookos oldalához.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása