attraktor

Mindenki járt már úgy, hogy a táskájába pakolt, előtte gondosan feltekert telefontöltő- vagy fülhallgatókábel megdöbbentően alaposan összecsomózódott, mire elővette. Voltak erre már eddig is megoldások, például a rugalmas vagy felcsévélhető kábelek, de összegabalyodni ezek is tudnak. Sőt a vezeték nélküli töltőket is össze kell kötni a konnektorral, így ezek sem kivételek.

szalagtolto.jpg

A megoldást az jelentheti, ha nem is kábel látja el a kábel funkcióját, hanem mondjuk szalag. Ilyen töltővel állt elő a Tylt nevű kaliforniai cég. A gumiszalaggal már direkt erőlködni kell, hogy összecsomózzuk, de a Band Wall Charger még a dugóra is csévélhető, így még kisebb az esélye az összegubancolásnak. Négy színben lesz kapható 40 dollárért (kb. 9 ezer forint), ami az idegeskedést és a kigubancolási időt tekintve kedvező. (A honlapon egyelőre csak az autós töltő van fenn, az is 40 dollár, bár az nem csévélhető.)

Akit érdekelnek az érdekes gépekről, kütyükről szóló hírek, vagy az azokról készített videók, csatlakozzon az Attraktor facebookos oldalához.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása