attraktor

Augusztus elején ellátogattunk az MH 25/88 Könnyű Vegyes Zászlóaljhoz, akik egyebek közt Afganisztánban is végeznek szolgálatot, és kipróbáltuk a hadszíntéren használt páncélozott Humvee-t. Pontosabban annak egy fegyverektől megszabadított változatát. Az operatőr Becher volt, így nézett ki a teljes stáb:

Ez volt talán a legjobb forgatásunk: eddig rengeteg élményben volt már részünk, köztük szörnyűségesekben, mint a németországi Európa Park hullámvasútján, de leginkább végtelenül izgalmasakban, mint amikor első nemzetközi stábként teszteltük az önmagát vezető BMW-t, vagy a világon elsőként léphettünk az új Boeing 747-8-asba.

A Humvee viszont mindent felülmúlt: telibe nyomni a gázt egy nyolc tonnás autónál félelemérzet nélkül egy erőteljes terepen nagyobb hatalomérzetet ad az ember kezébe, mint egy közepesen népes észak-afrikai ország vezetése. Az érzés nagyjából semmihez sem hasonlítható, terepen vezetni egy páncélozott Humvee-t olyan, mint terepen vezetni egy páncélozott Humvee-t.

A videóban ritmikai szempontból csak az a rész szerepel, amikor én nyomom a gázt, de miután kiszórakoztam magam (pontosabban Dávid rám szólt), átadtam a volánt és kipróbálta ő is, milyen a szörnyeteg:

Akik nem látták a teljes videót, azoknak meg itt van pótlásra az utóbbi hónapok egyik legnépszerűbb Attraktora:

Akit érdekelnek az érdekes gépekről, kütyükről szóló hírek, vagy az azokról készített videók, csatlakozzon az Attraktor facebookos oldalához.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása