attraktor

A SpotterRF M600C hordozható radar kevesebb mint két kiló, csak 10 watt energiát igényel és öt perc alatt felállítható. A katonáknak pedig azért éri meg magukkal vinni, mert éjszaka vagy bármilyen időjárási viszonyok között is észleli a közeledő támadót.

Egy radar 90 fokos szögben pásztázza a környéket, és 150 holdas (600 ezer négyzetméter) területet fog be. A készlet viszont rögtön két radart is tartalmaz, így a teljes előttünk elterülő vidéket őrizheti. A kütyüt egy androidos tablettel lehet kezelni, és az adatokat akár a Gogole Earth-ön is követhetjük (a tablet, a tripod, a kábelek és a hátizsák is a csomag része).

A gyártó szerint a kezelését egy katona legfeljebb egy óra alatt elsajátíthatja. A videó pedig azt mutatja, mennyivel hamarabb észlelhető a veszély az eszközzel, mint nélküle.

Akit érdekelnek az érdekes gépekről, kütyükről szóló hírek, vagy az azokról készített videók, csatlakozzon az Attraktor facebookos oldalához.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása