attraktor

Szeretjük az önálló életre kelő, gazdája ellen forduló intelligens gépekről szóló sztorikat, de gyilkos fogkefére még mi se számítottunk. Az amerikai gyógyszerügyi hatóság (FDA) arra figyelmeztette a fogyasztókat, hogy a Spinbrush márkájú elektromos fogkefék komoly sérüléseket okozhatnak. A közlemény szerint a fogkefék feje bekapcsolt állapotban leválhat vagy letörhet, a darabok felsérthetik az ínyt, kicsorbíthatják a fogakat. Ha a baleset azelőtt történik, hogy az illető a szájába vette volna a fogkefét, akkor az arc vagy a szem is megsérülhet.

A hatóság azt javasolja, hogy alaposan vizsgáljuk meg a fogkefét használat előtt, és ha bármilyen elváltozást látunk, inkább ne használjuk azt.  Emellett ne harapjunk rá a fogkefére fogmosás közben. És végül: semmiképpen se hagyjuk egyedül a gyereket vele. Hát így bízzon az ember a technikában.

Akit érdekelnek az érdekes gépekről, kütyükről szóló hírek, vagy az azokról készített videók, csatlakozzon az Attraktor facebookos oldalához.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása