attraktor

Több mint három éve forgatunk már Dáviddal, bár eleinte még rendszertelenül, alkalmi jelleggel: kezdetben nem is hívták Attraktornak a sorozatunkat, sőt, szó sem volt sorozatról. Annyi történt, hogy meghívót kapunk a világ legnagyobb repülőjének, az Antonov 225-ösnek a budapesti landolására, mi meg úgy döntöttünk, hogy kamerával érkezünk a helyszínre. Nem volt operatőr, sem vágó, Dáviddal ketten csináltunk mindent, leraktuk az állványra, a szerelőépület ajtajára, vagy a sárba a kamerát és elkezdtünk dumálni.

Két napig tartott a forgatás, mert késett a gép, utána a lakásomban vágtuk fogalom nélkül vagy hat órán keresztül az anyagot, ami nem sokkal a tévés híradók rövid videós anyagai után meg is jelent az Indexen.

Bónuszpont, hogy miközben minden stáb jobbról várta a gép érkezését, mert a reptéren így tájékoztattak minket, az balról szállt le: épp onnan, amerre én a kamerámmal pásztáztam vágóképek után kutatva, szóval lényegében csak nekünk volt meg a landolás.

Óriási élmény volt, jó szórakozást, megint:

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása